خرید نهال

امور نمایندگی ها

محوطه و فضای سبز

گلهای آپارتمانی و زینتی

نهال های غیر مثمر

نهال های مثمر

کود انجیر

کود انجیر

کود دادن در انجیر کاری، رسم نیست. عادتاً به باغهای انجیر نه کود حیوانی می دهند و نه کودهای شیمیایی و این اشتباهی بزرگ است. چون عملاً ثابت شده که کودهای ازته، مقدار محصول را تا اندازه نسبتاً زیادی بالا می برند. نیاز درخت انجیر به کودهای فسفر و پتاسی هم خیلی زیاد است. در تولید انجیر برای مصرف فوری آن پس از چیدن و یا فروشش به صورت انجیر تر به بازار، باید مقداری بیشتری کود ازته داد تا انجیرهایی که پس از خشک کردن به بازار عرضه می شوند. در تهیه انجیرهای خشک خوشمزه بیش از همه باید از زیاده روی در کودهای ازته خودداری کرد. مقدار کود مورد لزوم 80 کیلو ازت خالص به صورت N و 50 کیلو فسفر به صورت P2O5 و 50 کیلو کود پتاسی به صورت K2O در هر هکتار توصیه شده است.

نیاز درخت انجیر به کلسیم خیلی زیاد بوده و به منیزیم هم نسبتاً زیاد است. به طور کلی هر هکتار باغ انجیر با 100 درخت در سنین باردهی مقادیر زیر مواد غذایی را از زمین جذب می کند: N 7 کیلوگرم،  P2O5= 2 کیلوگرم، K2O= 8 کیلوگرم، Cao= 5/10 کیلوگرم، Mgo=5/2.

مقدار کود لازم را می توان با تجزیه خاک و برگها به دست آورد. درخت انجیر، دارای ریشه هایی فوق العاده مشبک و زیاد است. هریک از ریشه ها به ریشه هایی ریز و ریزتر تقسیم می شوند و تا عمق زمین نفوذ می کنند. به کمک چنین شبکه عظیمی، وی قادر است از مواد غذایی موجود در زمین، حداکثر بهره برداری را کند ولی با وجود بر این یا حتی به همین دلیل، کود دادن زمین با کودهای ازته و فسفره و پتاسی تاثیر زیادی در رشد درخت داشته و محصول آن را نیز بالا می برد.

انجیر قادر است از کودهای آلی، بویژه کودهای حیوانی، به خوبی استفاده کند. به خصوص اینکه کودهای حیوانی در تغییر ساختمان خاک موثر بوده و آن را پوک و نرمتر می کند به طوری که خواص فیزیکی خاک بهتر می شود.