خرید نهال

امور نمایندگی ها

محوطه و فضای سبز

گلهای آپارتمانی و زینتی

نهال های غیر مثمر

نهال های مثمر

کاشت انار

کاشت انار

 هرگاه قرار باشد از درختچه های انار محصول زیاد برداشت شود، باید پیش از کاشت نهالها به زمین کود داده و به دنبال آن شخم عمیق زد تا خاکها در عمق نسبتاً زیاد نرم شده و ریشه های سطحی و معمولاً ضعیف و کم قدرت درختچه ها بتوانند آسانتر به عمق خاک نفوذ کنند. در این حال به علت سهولت امکان نفوذ، تعداد ریشه ها زیادتر می شوند و این به نفع گیاه است چون با تولید شبکه بزرگتری از ریشه ها قادر به جذب مواد غذایی زیادتر خواهد بود و خواهد توانست هم با سرعت رشد کند و هم اینکه هنگام باردهی، محصول بیشتر و میوه های خوشمزه تر و بزرگتری تولید کند.

البته پس از پاشیدن کودهای لازم، شخم عمیق می زنند تا کودها به داخل عمق زمین یعنی، محلی که ریشه ها بعدها به آنجا خواهند رفت، انتقال یابند و به موقع در اختیار ریشه ها به منظور جذب قرار گیرند. آنگاه به حفر چاله هایی به عمق 50 طول 50 عرض 50 سانتی متر می پردازند.

باغ انار هم مانند باغ سایر میوه ها، باید روی نظم و نقشه احداث شود. چاله ها روی ردیف مشخصی کنده می شوند و آنگاه نهالهایی که از 24 ساعت پیش در آب خوابانده شده بودند، در هر چاله 3 یا 4 عدد قرار می دهند. بهتر است طول نهالها، بیش از 60 سانتی متر باشد. هنگام خاک ریزی به داخل چاله ها نیز مقداری کود فسفره با خاک مخلوط می کنند.  اضافه کردن سایر کودها هنوز چندان لازم نیست. این کار را در مورد سایر کودها بویژه کود ازته، دیرتر هم می توان انجام داد. فاصله چاله ها از یکدیگر را حدود 3 یا 4 متر می گیرد.

انار کاری را می توان در زمینهایی که به صورت جوی و پشته ترتیب داده شده اند، نیز انجام داد. به طوری که آب از داخل جویی که زیر پشته کنده شدند، گذشته و ریشه های گیاهان را آبیاری کند.  بهرحال، نهالها را چه به صورت اول کاشته شده باشند و چه به صورت دوم، فوراً باید آبیاری کرد. محدوده کاشت انار همره زیتون و انجیر، از 40 درجه عرض شمالی تا 4 درجه عرض جنوبی است و حداکثر ارتفاع 1600 متر از سطح اقیانوسها، می تواند رشد کند.

طول روز، در رشد درخت انار اثر زیادی می گذارد. درخت انار، نیاز به روزهای طویل و تابش زیاد خورشید دارد تا بتواند رشد کرده، میوه دهد. در سایه و همچنین در مناطقی با طول روز کوتاه، درخت انار نه رشد مناسبی می کند و نه میوه کافی می دهد. هنگام کاشت، بهتر است برای میوه های شیرین و میخوش و ترش، هر کدام جداگانه باغی گرفت تا هنگام چیدن آنها، دچار اشتباه نشده و میوه هایشان باهم مخلوط نشوند.