خرید نهال

امور نمایندگی ها

محوطه و فضای سبز

گلهای آپارتمانی و زینتی

نهال های غیر مثمر

نهال های مثمر

مناطق انتشار و اقلیم مناسب پسته

در بالای عرض جغرافیایی 29 درجه شمالی قرار دارند. حد شمالی دامنه رویش درختان پسته تا حدود مدار 42 درجه شمالی در ناحیه ماوراءالنهر پیش رفته است.

درخت پسته نسبت به سرمای شدید زمستان و گرمای زیاد تابستان مقاوم است. از این نظر به درخت انگور شباهت دارد . مانند انگور در زمستان بدون صدمه خوردن تا 20- درجه سانتیگراد را تحمل میکند و در تابستان به 40 درجه گرما مقاومت دارد.

این درخت نسبت به کم آبی و خشکی نیز مقاوم است اما با هوا و زمین مرطوب سازگاری ندارد. علت مقاومت پسته به خشکی به ریشه آن مربوط است.  زیرا ریشه این درخت رشد زیادی دارد و در اعما خاک به طور عمودی نفوذ میکند و خود را در عمق های پایین به رطوبت میرساند.

پسته تا حدودی شوری خاک را تحمل میکند.  این مقاومت به مقدار نمک باعث شده است بعضی از باغداران چنین تصور کنند که نمک ( سدیم کلراید ) برای زندگی درخت لازم است.

مناسب ترین خاک برای پرورش پسته، خاک های لومی شنی است. چون این گیاه ریشه های عمی دارد، برای پرورش آن بهتر است از خاک های عمی و نفوذپذیر استفاده شود.

ازدیاد پسته از طریق کشت بذر و پیوندروی آن انجام میگیرد. بین انواع مختلف پیوند روش شکمی و روش پیوند لوله ای مرسوم است.

چون پسته ریشه های عمیق دارد و در زمان جا به جایی ممکن است صدمه زیادی دیده و خشک شود یا بذر آن را باید پس از استراتیفیه کردن، از ابتدا در زمین اصلی کاشت و بعد از یک تا سه سال در همان محل اصلی پیوند زد، یا اینکه بذر را در کیسه های نایلونی کوچک کاشت و در زمان معین به زمین اصلی انتقال داد و دوم، چون این درخت دو پایه است باید حدود ده درصد از پایه ها در باغ با پیوندک نر پیوند شود.