خرید نهال

امور نمایندگی ها

محوطه و فضای سبز

گلهای آپارتمانی و زینتی

نهال های غیر مثمر

نهال های مثمر

آبیاری انار

آبیاری انار

باران مورد لزوم انار 500 تا 600 میلی متر در سال است. درمناطق خشک، کمبودش  را مصنوعاً به وسیله آبیاری جبران می کنند. آبیاری باید به طور صحیح، به مقدار لازم و در فواصل معین انجام گیرد. از هنگام شروع گل دادن، فواصل بین دو آبیاری را کوتاه می کنند. یک ماه پیش از برداشت محصول، آن را شدت داده، فاصله بین دو آبیاری را باز هم کوتاه تر می کنند تا درخت بتواند میوه هایش را به حداکثر بزرگی ممکن رسانیده و مزه اش نیز بهتر و مطبوعتر شود.

در تابستان هم به دلیل گرمای زیاد هوا و تبخیر بیش از حد برگها، بهتر است فاصله بین دو آبیاری را کوتاه تر کرد. در زمستان عده ای از باغداران به باغهایشان اصلاً آب نمی دهند و به بارانهای زمستانی قناعت می کنند. عده ای تنها یک بار در زمستان و گروهی دیگر هر 15 روز یک بار، باغهای انارشان را آبیاری می کنند.

در سه سال اول پس از کاشت نهالها، هر 7 تا 10 روز حداقل یک بار آبیاری می‌کنند. پس از شروع باردهی، فاصله بین 2 آبیاری را می توان زیاد تر کرد. بعضی ها این فاصله را تا 20 یا حتی 30 روز هم می رسانند. البته واضح است- همان طور که گفته شد- که به ویژه در مناطق خشک، هر چه این فاصله کمتر باشد، درختجه انار امکان رشد بهتر و سریعتری را خواهد داشت و علاوه بر آن میوه ها نیز پرآبتر و خوشمزه‌تر خواهند شد.

در مناطق خشکی که دور آبیاری هر 12 تا 15 روز یک بار بود، نتایج بسیار خوب گرفته شد به طوری که میوه های حاصله بزرگتر، پر آبتر و خوشمزه تر از سایر نقاط بوده اند.

در صورت بالا بودن سطح آب زیرزمینی، نباید انتظار محصول خوب و زیادی از درختهای انار داشت. در این حال زهکشی زمین و باغ لازم ترین کاری است که باید انجام گیرد.

خارهای موجود روی تنه و شاخه های درختچه انار، وسیله ای برای مقابله با کم آبی است. به همین دلیل هم اگر انار را در تابستان دیرتر از سایر درختان آبیاری کنند اشکال فوق العاده نخواهد داشت، بدین معنی که معمولاً به قیمت زندگیش تمام نخواهد شد.