خرید نهال

امور نمایندگی ها

محوطه و فضای سبز

گلهای آپارتمانی و زینتی

نهال های غیر مثمر

نهال های مثمر

برداشت انگور

برداشت انگور 

در اردیبهشت ماه، یعنی زمانی که خوشه‌ها به چشم قابل‌دید شدند، باید درختان انگوری که تعداد خوشه‌ها خیلی زیاد بوده و با وضع و قدرت درخت انگور متناسب به نظر نمی رسند مقدار از خوشه ها را چید و دور انداخت تا بقیه خوشه‌ها که در روی درخت باقی می مانند، غذای کافی برای رشد  داشته و در نتیجه حبه های انگور، درشت و خوب و خوشمزه شوند.

زیادی تعداد خوشه ها، باعث ریز و نامرغوب شدن انگور می شود. برای تسریع در رسیدن انگور و خوشه‌های دیررس باید برگ‌هایی را که روی خوشه‌ها قرارگرفته و مانع رسیدن نور مستقیم خورشید و گرما به انگورها می‌شوند، از اوایل مرداد چید.

هر چه به زمان چیدن خوشه‌ها نزدیک‌تر می‌شویم، به تدریج از میزان اسیدهای مختلف درون حبه ها کاسته و بر میزان قندهایش اضافه می شود و این کار تا زمان رسیدن انگورها ادامه پیدا می کند.

بر خلاف میوه هایی مثل سیب، گلابی و هلو و مرکبات، سیر تکمیلی انگور پس از چیدنش متوقف گشته و دیگر شیرینتر نمی شود. این موضوع از لحاظ برداشت محصول انگور حائز اهمیت زیادی است، بنابراین انگور را تنها زمانی باید چید که به حداکثر شیرینی خود رسیده باشد.

علاوه بر علائم اصلی رسیدن انگور مثل تغییر رنگ حبه‌ها و مزه آن‌ها، علائم دیگری نیز وجود دارند که نشان می دهند که خوشه، آماده برداشت است. این علائم عبارت‌اند از: تغییر رنگ چوب محور خوشه‌ها که حبه‌های انگور بدان مستقیماً چسبیده‌اند از سبز به سمت کاهی رنگ شدن. بعلاوه چشیدن آخرین حبه‌های هر خوشه که معمولاً دیرتر از سایر حبه‌ها می‌رسند. هرگاه این حبه‌ها رسیده و طعم مخصوص واریته خود را گرفته باشند، در این حال به طور حتم سایر حبه‌ها نیز رسیده و زمان چیدن آن‌ها فرارسیده است.

هنگام چیدن، باید سعی شود که خوشه‌ها را از محل چسبیدن به شاخه‌ها جدا کرده و برای این کار، از قیچی استفاده کرد تا فشاری روی حبه ها وارد نگشته و آنها را له نکند. چه له شدن هر یک از حبه ها، محیط را برای رشد قارچهای انگلی مساعد می کند. باید سعی شود، تنها خوشه‌های رسیده را چید و چیدن خوشه‌های نارس را به نوبت‌ یا حتی نوبتهای دیگر محول کرد. چون بعضی واریته ها، همه خوشه‌هایشان درآن‌واحد نمی‌رسانند. انگورهای این واریته در 2 و 3 و یا حتی 4 نوبت، چیده می شوند. این کار به نفع باغبان انگور هم هست زیرا:

  • زمان بیشتری برای انجام یک مار معین در اختیار خواهد داشت و معنایش این است که به کارگر کمتری نیاز دارد.
  • زمان زیادتری برای فروش محصولش دارد. در نتیجه لازم نیست که محصول زود فاسد شونده اش را به سرعت ولی با قیمت ارزان، تحویل بازار دهد.
  • مهم‌ترین نفعش در این است که پس از چیدن مقداری محصول، تمام شیره گیاه صرف رشد و رساندن بقیه انگورهایی می‌شود که هنوز به درخت آویزان‌اند و این در حقیقت نوعی تنک کردن هم هست که باعث خوشمزه تر شدن انگورهای چیده نشده می شود.

بسته بندی کردن یکدست و مرتب نمودن و در جعبه های تمیز و قشنگ خوب چیدن خوشه ها هم از عواملی است که قیمت انگور را بالا برده و آنرا بازار پسندتر می کند به طوری که خریدار نهایی بیشتر راغب به خرید آن می شود.

در سردخانه، انگورهای مجلسی را در سرمای 1- تا 2 می توان برای مدتی نگهداری کرد.