کاشت کیوی
زمین را قبل از کاشت به کمک SOUS- SOLEUSE نرم کرده و در حال شخم عمیق زدن، مقدار کود فسفره به عمق 50 الی 60 سانتی متری می فرستند. تا ریشه ها پس از رشد کامل بتوانند از این منبع استفاده کنند. آنگاه روی سطح باغ کودهای ازته، فسفره و پتاسی به اندازه حساب شده، ریخته و همه را با یک شخم نسبتاً عمیق 30 سانتی متری به زیر خاک می فرستند. پس از دیسک زدن و ریز ونرم کردن خاک چالههایی به طول و عرض و عمق 50×50×50 سانتی متر کنده، نهال را داخل آن قرار می دهند. هنگام ریختن خاک به داخل چاله، حدود نیم کیلو پودر استخوان یا 100 گرم سوپر فسفات نیز به داخل آن و مخلوط با خاک می ریزند.
تعداد چاله ها را در هر هکتار، حدود 800 عدد می گیرند. در این حال، با محصولی حدود 25 تن و در حد بالا 40 تن در هکتار یاحتی بیشتر در سال می توان حساب کرد. برای کاشت، نهالهای 2 ساله پیوند شده را انتخاب می کنند که دو سال بعد، اولین میوهها را می دهد و در 7 سالگی به حداکثر باردهی خود می رسد. نهالهایی که برای کاشت انتخاب می شوند، باید خوب و سالم و بی عیب باشند.
انتخاب نهالهای خوب مهمترین وظیفه باغدار است زیرا باید 30 الی 40 سال با آنها سرو کار داشته باشد. معمولاً نهالها را در بهار به زمین اصلی انتقال داده و در پاییز پیوند می کنند ولی ممکن است که نهالها را در خزانه نگه داشته، در پاییز پیوند کرده و در بهار سال بعد به زمین اصلی منتقل کنند.
نهالهایی که از قلمه به دست می آیند، سریعتر به میوه می نشینند و محصولشان نیز خوشمزه می شوند تشخیص گیاه نر از ماده، تنها پس از به گل نشستن آنها ممکن است. کیوی به یک قیم احتیاج دارد و یا آنرا روی آلاچیق راهنمایی می کنند تا در آنجا به میوه بنشیند. معمولاً وی را روی یک ساقه و سالم تربیت کرده، آنگاه به دو شاخه تقسیم می کنند و به دو سمت مخالف آلاچیق می فرستند. سال اول، کیوی را به یک چوب می بندند تا از آسیب بادهای شدید در امان باشد ولی باید مواظب بود که به دور آن چوب نپیچد چون ساقه باید صاف باشد. خاک باغ کیوی، باید عمیق باشد تا ریشهها قدرت فعالیت و تشکیل یک شبکه عظیم برای جذب مواد غذایی را داشته باشند و از گیاه و رشد درخت و تولید میوه پشتیبانی کنند.
اگر بخواهیم محصول زیاد از هر درخت برداریم، باید با هر وسیله که ممکن باشد به وی امکان دهیم که شبکه ای زیرزمینی هر چه بزرگتر با ریشه ها و تارهای مکنده شان به وجود آورد تا بتواند مقدار زیادتری از مواد معدنی را از خاک جذب کرده، به داخل شیره گیاه و میوه های آن بفرستد.