خرید نهال

امور نمایندگی ها

محوطه و فضای سبز

گلهای آپارتمانی و زینتی

نهال های غیر مثمر

نهال های مثمر

هرس درختچه زرشک

هرس  درختچه زرشک

هرس درختچه های زرشک، رسم نیست. معمولاً به بریدن شاخه های خشک شده و بیمار قناعت می شود با در نظرگرفتن اینکه زرشک تنها روی شاخه های پارساله میوه می دهد و هر شاخه هم تنها یک بار درزندگی به میوه می نشیند، تصور می رود که هنگام برداشت محصول بهتر است که شاخه های میوه دار را با میوه اش به وسیله قیچی باغبانی هرس کرد تا شاخه ای که از لحظه دادن محصول بی فایده روی درختچه باقیمانده و قسمتی از غذای شاخه هایی را که سال بعد باید محصول بدهند، به سمت خودش جذب می کند، حذف شود و در نتیجه غذا و شیره غذایی بیشتری در اختیار شاخه های محصول دهنده سال بعد قرار گیرد تا بتواند در سال آتیه محصول زیادتری بدهد.

شاید این طریقه از هرس، راه از بین بردن یک سال در میانی ALTERNANCE نیز باشد که بوته های زرشک گرفتار آنند یعنی، یک سال بار آورده و سال دیگر محصولی نمی دهند و این باعث خسران باغدارهایی می شود که اساس زندگیشان به برداشت محصول زرشک بستگی دارد.

بریدن پاجوشها از پای بوته ها به منظور ازدیاد درختچه ها نیز خود نوعی هرس است. هرس درختچه های زرشک را در فصلهای پائیز و زمستان باید انجام داد. هدف از هرس در سالهای نخست فرم دادن به درختچه است که معمولاً دارای چند تنه است. از سال چهارم به بعد که کم کم دوران باردهی بوته زرشک آغاز می شود آنرا معمولاً مثل سندان هرس می کنند به همین دلیل آن را هرس سندانی می نامند چون از دور به شکل سندان است.

چنانچه هرس مرتب همه ساله و به طور صحیح انجام نگیرد مقدار محصول کاهش می‌یابد.