خرید نهال

امور نمایندگی ها

محوطه و فضای سبز

گلهای آپارتمانی و زینتی

نهال های غیر مثمر

نهال های مثمر

مهندسی مقاومت به پاتوژن ها (عوامل بیماری زا)

مهندسی مقاومت به پاتوژن ها (عوامل بیماری زا)

ویروس ها مهم ترین و خطرناک ترین عوامل بیماری زای گیاهی بوده که به طور قابل توجهی عملکرد محصولات باغبانی را کاهش می دهند. راهکارهایی با استفاده از پوشش پروتئینی ویروس ها و RNA ماهواره ای جهت کنترل آلودگی های ویروسی به کار گرفته شده است. ویروس ها موجودات ذره بینی متشکل از اسیدهای نوکلئوئیک هستند که در یک پوشش پروتئینی مصور بوده و قادر به تکثیر زیاد در داخل سلول میزبان هستند. استفاده از پوشش پروتئینی ویروس به عنوان یک عامل قابل تغییر جهت تولید گیاهان مقاوم به ویروس یکی از دستاوردهای مهم بیوتکنولوژِی گیاهی است. انتقال ژن مقاومت به بیماری ویروسی شارکا منجر به تولید رقم هائی سوئیت که به این بیماری مقاوم است، شده است. این رقم به مدت 10 سال و در سه مکان مختلف مورد ارزیابی قرار گرفته است.

همچنین برخی از مسیرهای مشخصی که آلودگی پاتوژنی  را دنبال می کنند، مورد شناسایی قرار گرفته اند. برخی ترکیبات ضد قارچ در گیاهان مقاوم به آلودگی های قارچی شناسایی و ساخته شده است. راهکارهای مناسبی جهت توسعه مقاومت به قارچ ها با تولید گیاهان تراریخته حاوی مولکول های ضد قارچ نظیر پروتئین ها و سموم توسعه یافته است.

  • مقاومت به تنش های غیر زنده

برخی از ژن ها مسئول ایجاد مقاومت در برابر تنش هایی همچون گرما، سرما، شوری، عناصر سنگین و هورمون های گیاهی هستند. مطالعاتی نیز در مورد متابولیت هایی نظیر پروتئین ها و بتائین ها انجام گرفته است که نشان داده اند در مقاومت به تنش ها دخالت دارند. با استفاده از ژنی در باکتری ها که قادر به ساختن مانیتول است، این امکان وجود دارد که سطح مانیتول را در گیاهان مقاوم به خشکی بالا برد.

  • نر عقیمی و تجدید باروری

این تکنیک در تولید بذر هیبرید بسیار مفید می باشد. این تکنیک تولید بذر هیبرید بدون اخته کردن دستی گل های نر را تسهیل می نماید.