خرید نهال

امور نمایندگی ها

محوطه و فضای سبز

گلهای آپارتمانی و زینتی

نهال های غیر مثمر

نهال های مثمر

بیماری های چیکو

بیماری های چیکو

پوسیدگی پستالوتیایی( pestalotia Rot) چیکو

این بیماری با ظهور لکههای قهوهای روشن روی سطح میوه ها قابل تشخیص است. به تدریج سطح این لکه ها با میسیلیوم کرک دار سفیدرنگ پوشی می شود در مراحل بعدی با تشکیل آسرول توده صمغ چسبنده و به رنگ سبز تیره که از اسپورها در ترشح  شده اند در محل لکه ها دیده می شوند. این قارچ تولید پوسیدگی

نسبتا نرمی می کند. در مراحل اولیه آلودگی تشخیص میوه های آلوده از سالم به  دلیل رنگ روشن آنها به راحتی امکان پذیر نیست .

پوسیدگی سیاه  چیکو

قارچ عامل بیماری Aspegillus niger است. علائم بیماری با ظهور لکه های آب گزیده شروع می شود. این لکه ها به تدریج بزرگ شده و در قسمت وسط پوسیدگی و فرورفتگی ایجاد می شود. در مراحل بعدی رشد، کپک سیاه A. niger روی سطح میوه های آلوده ظاهر می شود و سپس در طی مدت ۱۲-۱۰ روز کنیدیوم های سیاه رنگ تمام سطح میوه را می پوشانند.

پوسیدگی پستالوتیوپسیس (Pestaliopsis soft Rot) چیکو

 آلودگی در ابتدا به صورت لکه های آب دار و نرم که اطراف آنها رنگی است و محدود به منطقه خاصی در میوه نیست دیده می شود. برای شروع بیماری و جود زخم روی میوه لازم است. سرانجام نقاط آلوده گسترش می یابد و به صورت نقطه های سیاه رنگی که همان آسرول های قارچ هستند دیده می شود و به ندرت در مدت ۸ روز تمام میوه پوسیده می شود.

پوسیدگی نرم فرموپسیس(Phomopsis soft Rot) چیکو

آلودگی از انتهای ساقه شروع میشود و به صورت لکه های آبدار توسعه می یابد و سپس میوه ها رسیده و همه میوه را پوسیدگی نرمی می پوشاند. قارچ به مزوکارپ (میان بر) به نفوذ می کند که در این صورت رنگ آن به قهوهای تیره تغییر می کند در قسمت های آلوده ریسه ها سفید رشد  می کنند و گسترش می یابد و پس از 10-7 روز  تمام سطح میوه را پیکنیدیوم های سیاه رنگی می پوشاند. آلودگی، میوه را چروکیده  و بد شکل می کند. قراردادن میوه های چیده شده در محلول 100 پی ام باویستین بیماری را به نحو مطلوبی کنترل می کند.

در  بندرعباس دو نوع آفت بر روی درختان چیکو خسارت می زنند. یک نوع مینوز به برگ های جوان درختان چیکو خسارت می زند. خسارت این آفت بر ختان بالغ کم ولی در نهالستان های چیکو شدید است. عامل خسارت نوعی پروانه می باشد. سوسک های کارپوفیلوس نیز به عنوان آفت ثانویه میوه عمل می کنند و میوه های رسيده چيکو راکه توسط سایر آفات به خصوص میوه خوارها مورد حمله قرار گرفته اند مورد حمله قرارداده و باعث فساد کامل آن ها می شوند.