ازدیاد درخت کاشو:
این درخت گرمسیری همیشه سبز حساس، که عمدتا درهندوستان پرورش داده می شود، معمولا با بذر تکثیر گردیده وبرای انجام این عمل ۳-۲ عدد بذر، مستقیما درباغ کاشته می شود(به علت اینکه انتقال نهال های جوان توام با اشکالاتی است از کشت آن درخزانه صرف نظر می نمایند). بعد از رویش بذور یک عدد ازآنها را نگهداشته وبقیه راحذف می نمایند.
با اینکه بذرهای درخت هیچ نوع رکود بذری ندارند، اما بذور راباید باقرار دادن درآب، ازنظر وجود جنین مورد آزمایش قرار داد(بذور غوطه ور حذف می شوند). جوانه زنی درمدت ۲۰-۱۵ روز صورت می گیرد.
همانطوری که گفته شد نهال ها قدرت انتقال ندارند وبه همین جهت درحالتی که بخواهیم آنها را بعد از رویش به زمین اصلی انتقال داده ونسبت به کاشتشان اقدام کنیم، ازگلدان های توربی استفاده می نمائیم؛ بدین صورت که بذور را درگلدانهای توربی کاشته ودر زمان انتقال توام با گلدان، گیاهان جوان را هم در زمین اصلی می کاریم. بنابراین گلدان با نهالها در داخل خاک قرار می گیرد، وبه مرور پوسیده واز بین می رود.
- کاشت درخت کاشو:
این درخت در دوره جوانی رشد سریعی دارد ولی طول عمر آن کم است وحدود بیست سال زندگی می کند، درحالی که درخت انبه وپسته که با بادام هندی در یک خانواده قرار دارند تا یکصد سال عمر می کنند.
بیشتر محصول کاشو از درختانی که درنامرغوب ترین اراضی وبطور وحشی وخودرو سبز شده اند، جمع آوری می گردد. منتها باغهای کاشته شده هم نسبتا زیاد است ودرختی که درزمین مرغوب کاشته شده ومورد مراقبت قرار می گیرد، محصول بیشتری می دهد.فاصله کاشت درخت کاشو درباغات دیم واراضی نامرغوب درحدود ۱۸متر درهر جهت، ودر اراضی زراعتی حاصلخیز با آبیاری،۱۲-۱۰متر می باشد.
نکتــه: نیاز درخت کاشو نسبت به گرده افشانی زیاد بوده، ومیزان دگرگشنی درآن کم است.
هشدار:
1- بادام هندی حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای از اگزالات می باشد. مطالعات نشان داده است که تجمع این مواد در بدن می تواند منجر به کریستاله شدن آن ها و در نتیجه ایجاد مشکل شود. از این رو افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیه ها و یا کیسه ی صفرای شان را در آورده اند باید از مصرف این آجیل پرهیز کنند. دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز گردد.
2- آلرژی غذایی یکی دیگر از عوارضی است که ممکن است با خوردن کاشو به وجود بیاید. این واکنش های آلرژیک ممکن است یا فوری و خاص باشد (مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لب ها و...) یا ممکن است با تأخیر و عمومی باشد (مانند خستگی وافسردگی).